Om oss

Här började det

Försäljningschefen, mamman och frun gick in i väggen. Den största lärdomen och den svåraste resan i mitt liv.

Helt plötsligt kunde jag inte längre. Hur blev det så här? Hur kom jag hit? Hur tar jag mig ur det här?

Ett halvår tidigare hade jag behövt någon som såg och berättade för mig om att min väg i livet var långtifrån hållbar. Någon som hade skakat om mig mentalt och förklarat mina sömnbesvär, min ömmande kropp och vilken kost jag behövde. Gett mig verktyg att hantera min stress och mitt mående. Stärka mitt självledarskap och hjälpa mig att zooma ut från mig själv och ta en kik på mitt liv. Jag hade behövt hjälp av en förändringsledare i livet. Gärna en som själv varit med om det jag varit med om som kunde förstå… för just där och då fanns ingen som förstod.

Jag visste inte ens om att jag var på väg in i väggen. Jag levererade ju som alla andra och visst fanns det utmaningar i mitt liv, men det gäller väl alla?

Min resa genom affärsvärlden och genom min försämrade psykiska hälsa pga stress fick mig att öppna ögonen för nya sätt, nya vägar och att våga prova andra vägar till mänsklig hållbarhet än vad traditionell vård ville. De ville döva mina symptom och ge mig piller. Jag ville komma åt roten till vad som orsakade stressen inom mig och åtgärda den så att symptomen försvann för evigt. Jag lyckades och med samma utgångspunkt driver jag nu SustainU.

Genom att förstå vad västerländskt näringsliv behöver och genom att förstå ayurvedans magiska visdomar som skapar mänsklig hållbarhet kunde jag hitta hem till mig själv och skapa hållbarhet inom mig. Stressen kunde jag hantera och jag kunde också leverera på arbetet igen.. Jag hade helt plötsligt verktyg som jag aldrig haft tidigare och jag hade aldrig funnit dem av mig själv. 

Lyckan jag möter i människors ögon när de inser vart de varit på väg och att de lyckats förändra sina förhållningssätt och synsätt i livet är det som gör att jag studsar ur sängen varje morgon och bara vill ge mer.

Välmående människor skapar ett välgående näringsliv som i sig skapar ett hållbart samhälle.

Allt handlar om proaktivitet. Genom att sitta i förarsätet har vi alla möjligheter att styra färden genom livet. Att vårda det som är sjukt är för mig att jobba i kölvattnet, låta något gå sönder och sedan läka det. Den vägen är oändligt mycket dyrare och längre än att jobba proaktivt.

Jag hoppas att du vill ta en titt på ditt liv och i ett proaktivt syfte verka för att må bra, leva ditt liv i balans och vara hållbar i livet.

Alla behöver vi detta i den tid och värld vi lever i!

Annelie Andersson

 

Inom näringslivet behöver vi fokusera på den största tillgången vi har, människorna som gör jobbet. 

Vi förstår näringslivet!

Kundfokus, lönsamhet, driv, glädje, prioriteringar, kreativitet, stabilitet, samarbeten och/eller arbeta för egen hand. Vi vet vad som krävs på medarbetarnivå, team nivå och ledarskapsnivå.

Genom att förstå vem vi jobbar för skapas insikter och driv till att kommunicera bättre både externt och internt. Vi lyssnar, vi tar action och vi levererar. Allt med ett starkt ledarskap i ryggen som tillåter oss att få vara människor och utvecklas i den riktning vi behöver.

Säljfokus är något som behöver finnas överallt, allt från att vi hjälper grannen till att vi levererar ett mångmiljonkontrakt till en kund. Kan vi inte leverera det lilla kan vi inte heller leverera det stora.

 

Vi förstår människor!

Vi ser till hela människan dvs vår kropp, våra tankar, våra känslor och vår inre värld (själen). Allt hänger samman och påverkar hela vårt mående, vår livskvalité och och är en grund till vår förmåga att prestera.

Vi vet att med ett starkt självledarskap kommer också ett balanserat liv.

Vi möter människor där de är. Vi förändringsleder människor till att vara hållbara i livet och må väl genom att de finner just sin balans i livet.

 

Vår uniktitet!

Allt levande ting består av rörelse, stabilitet och driv.
Det finns inom oss, i våra familjer, team, naturen, klockan och i bolag. 
Allt har sin egen unika balans av dessa tre därför kan vi med stolthet säga att ingen är den andre lik utan alla är unika.

Vi är länken mellan det österländska balanstänket som skapar hållbarhet i oss människor och näringslivets prestationskrav för att nå lönsamhet och kundnöjdhet.
När vi dessutom arbetar förebyggande och proaktivt med dessa så viktiga frågor skapar vi välmående medarbetare i ett frodigt näringsliv och det i sin tur skapar ett hållbart samhälle med större fokus på att stärka det friska i stället för att vårda det sjuka.