Om oss på SustainU

Min historia

Min bakgrund bottnar inom försäljning, ledarskap och affärsmannaskap.

Att finna och förstå verkliga behov, de vi inte själva vet att vi har, att komma till roten med saker och ting och att där finna en lösning som leder till ett resultat som på riktigt gör skillnad. Det är en av mina styrkor.

Efter att själv ha genomgått en stressrelaterad sjukdom har jag förändrat mitt synsätt och utökat min ledarskapskompetens.

Nu hjälper jag människor att må bättre och utvecklas.

En timme med oss kan förändra ditt liv!

Kom och få en livsboost! Allt vi behöver är din vilja om att förbättras. Resten löser vi.

Så föddes SustainU

Min resa genom affärsvärlden och genom min försämrade psykiska hälsa pga stress fick mig att öppna ögonen för nya sätt, nya vägar och att våga prova andra vägar till mänsklig hållbarhet än vad traditionell vård ville. De ville döva mina symptom och ge mig piller. Jag ville komma åt roten till vad som orsakade stressen inom mig och åtgärda den så att symptomen försvann och jag mådde bra över tid.
Jag lyckades och med samma utgångspunkt driver jag nu SustainU.

Genom att förstå vad vårt näringsliv behöver och genom att förstå ayurvedans balanstänk kunde jag hitta hem till mig själv och skapa hållbarhet inom mig. Jag hade helt plötsligt verktyg som jag aldrig haft tidigare och jag hade aldrig funnit dem av mig själv.

Tacksamheten jag möter i människor när de inser vart de varit på väg och att de lyckats förändra sina förhållningssätt och synsätt i livet är det som gör att jag studsar ur sängen varje morgon och bara vill ge mer.

Välmående människor skapar ett lönsamt näringsliv som i sig skapar ett hållbart samhälle.

Jag hoppas att du vill ge mig förtroendet att få vägleda dig till en mer hållbar plats i livet.


– Annelie Andersson
Grundare för SustainU

"Välj att stärka det som är friskt innan vi behöver vårda det som blivit sjukt"

Det är den kortaste vägen till mänsklig hållbarhet.

Vi förstår näringslivet

Vi vet vad som krävs på alla nivåer – medarbetarnivå, teamnivå och ledarskapsnivå. Vi prioriterar kundfokus, lönsamhet, driv, glädje, kreativitet, stabilitet och samarbeten.

Genom att förstå våra kunders behov skapar vi insikter och motivation för bättre kommunikation, både internt och externt. Vi lyssnar, agerar och levererar. Med ett starkt ledarskap som grund tillåter vi oss att vara de vi är och utvecklas i rätt riktning.

Vi förstår människor

Vi omfamnar helheten i människan – kropp, tankar, känslor och själ.

Vi förstår att allt är sammanlänkat och påverkar vårt välmående, livskvalitet och förmåga att prestera.

Vi förstår att ett starkt självledarskap är nyckeln till ett balanserat liv.

Vi möter människor där de befinner sig. Genom att leda dem i förändring hjälper vi människor att vara hållbara och uppnå välbefinnande genom att hitta sin unika livsbalans.

Vår uniktitet!

Allt levande innehåller rörelse, stabilitet och drivkraft.
Dessa tre element finns inom oss, våra familjer, team, naturen, klockan och inom varje organisation/bolag.

Varje individ och organisation har sin egen unika balans av dessa faktorer. Vi är stolta över att säga att ingen är den andra lik, vi är alla unika.

Vi utgör länken mellan det österländska balanstänket, som skapar hållbarhet i oss som individer, och näringslivets krav på prestation för att uppnå lönsamhet och kundnöjdhet.

Det är grunden till välmående medarbetare, ett lönsamt näringsliv och ett mer hållbart samhälle.