Våga välja ett örtte framför kaffe, energidryck och vin i vardagen.

Vi är experter på att självmedicinera oss själva. Kaffe och energidrycker ger oss energi eller som jag säger, de ger oss en falsk kick. Allt som är falskt ?

När vi sedan är på topp med koffeinet sprutandes ur öronen börjar det bli kväll och vi får svårt att komma till ro och somna. Oron spritter i kroppen och då kommer den fram, rödvinsflaskan. Med sin tyngd ger den oss den välkomnande tyngden, lugnet och efter ett halvt glas somnar vi kanske i soffan och när vi sedan vaknar, ja hur känner vi oss då?

Med ett ayurvediskt örtte som är sammansatt för att stärka din balans i kroppen ger du kroppen det den behöver, när den behöver det.

Vata-te – balanserar en för hög vata.

När tankarna snurrar och du behöver komma till ro och värma dig så kan kryddor som lakrits, kanel, ingefära och kardemumma skapa lugn och värme inom dig.

Kapha-te – balanserar en för hög kapha. 

När du är låg på energi så kan kryddor som nejlika, svartpeppar, ingefära, kardemumma, gurkmeja och saffran ge dig en energikick, utan koffeinpåslag.

Pitta-te – balanserar en för hög pitta.

När kraven är högt ställda, hjärnan går på högvarv och pressen gör att svetten lackar så kan sammansättningen av kardemumma, lakritsrot, ingefära, torkade rosenblad och kanel svalka ditt sinne och skapa ro i kroppen.

Våga välja bort koffeinet och drick örtte istället. Vill du beställa av oss så kostar ett paket 59:- och innehåller 15 påsar. Skicka mail så skickar vi te!