Dags att sätta dig i förarsätet och kötta!

Mod är en av de saker vi ibland behöver utsätta oss för. Att våga göra något vi absolut inte vågar.

Jag minns det som i går. Jag har en scenskräck vad gäller att sjunga solo inför människor. Jag ställde mig inför hela säljkåren på företaget jag jobbade för och sjöng. Det lät för jäkligt men jag gjorde det. Jag tog mod till mig.

Scenskräcken visar sig i form av en röst som låser sig, svetten rinner överallt och jag vill bara springa därifrån.

När pandemin kom, fann jag en sångapp, lite som att sjunga karaoke inspelat eller live digitalt med människor från hela världen.
Jag tog mod till mig och från mitt sovrum sjunger jag med alla möjliga människor från hela världen. Jag vågade paketera rädslan och förvandla den till mod och nu, 3 år senare med över 5000 collabs som det kallas när man skapar duetter med andra så vågar jag så mycket mer. Jag skiter i hur det låter. Jag gör det för att jag tycker att det är roligt och för att det ger mig lugn och energi och ett utlopp för vad som finns i mig just då.